maanantai 22. helmikuuta 2010

ArkiruokaaPerunoista, kananmunista ja pavuista saa hyvää arkiruokaa - keitettyjä perunoita, kananmunakastiketta ja höyrytettyjä papuja. Kuten arvata saattaa, lopputulos ei ole valokuvan arvoinen, mutta maistuu aina yhtä hyvälle. Täällä papuja saa ympäri vuoden, kuten melkein kaikkea muutakin tuoretta vihreää. Hyvät perunat vaativat hiukan enemmän etsintää, mutta joskus sattuu kohdalle oikein maukas laatu. Usko tai älä, mutta ruoka tekee kauppansa ja perunoistakaan ei kuulu ainoatakaan valitusta, kun niiden seurana on kananmunakastiketta.

Koululainen kertoi pöydässä, että paras ystäväkin joutuu tänään syömään perunoita, koska hänen perheellään maanantai on perunapäivä. Voi kun olen onnellinen, etten ole itse keksinyt ns. "perunapäivää." Luulen, että silloin joutuisin kuuntelemaan valitusta jo etukäteen, koska joskus olisi pakko tehdä muutakin kastiketta.

1 kommentti:

  1. Kasvispäivä onkin hyvä ja luonto-ympäristöystävällinen idea - ja pavuista (kuivatuistakin) saa kivoja pataruokia ... taidankin katsella uusin silmin kasvisruokakeittokirjoja ;)
    Kiitos inspiraatiosta - jos löydän toimivia ja helppoja reseptjä laitan s-postilla tulemaan!

    VastaaPoista