maanantai 28. elokuuta 2017

Ihana mahdollisuus

Tarkkuus hiukan kärsi, mutta tämä oli niin hauska kuva, että haluan sen kuitenkin näyttää. 

Vuosia sitten varmaan kerroin joskus siitä, kun tyttö ja kaverit olivat nuorempia, profiloiduin kavereiden keskuudessa leipuriäidiksi. Meille olikin sitten aina innokkaita tulijoita, varsinkin jos tarjolla oli jonkinlaista leipomista. Oli siinä hommaa ja sotkua välillä, mutta minusta se oli kiva, että leipomisverukkeella sai aina hetken aikaa olla lasten kanssa heidän omien leikkiensä välissä, jutella niitä näitä ja kuulla koulu- ja harrastuskuulumisia ja mitä muuta milloinkin. 

Siitä asti, kun tyttö kavereineen on halunnut itsestään valokuvia, olen saanut olla mukana hovikuvaajan roolissa. Nykyään aika usein, kun kavereita tulee käymään yksittäin tai porukalla, tytöt pyytävät, että otettaisiin valokuvia. Usein heillä ovat ideat jo valmiina ja minun täytyy vain räpsiä niin monta kuvaa kuin mahdollista. Ja sitten jälkikäteen tietysti lähetellä ne fb kautta jokaiselle, jotta saavat kuvat käyttöönsä. Hyvä syy päästä kaikkien kaveriksi. Ei vaiskaan, oikeasti mukavinta on saada olla hetki tyttöjen mukana ottamassa niitä valokuvia. Saa aina hiukan tuntumaa siihen, mitä on meneillään ja mitä kenellekin kuuluu. Jälkikäteen mukavaa on tietysti sekin, kun yhdessä otettuja kuvia päätyy profiilikuviksi tai muuten vain päivityksiin.

Tällaiset pikkujutut ovat ihania mahdollisuuksia! Ei sillä niin väliä, missä roolissa, kunhan vaan saa yhteyden lapsiin/nuoriin ja pysyy hiukan kärryillä kaikkien kuulumisista. Ja aina on tosi kiva huomata, miten mukavia kavereita tytöllä onkaan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti