sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

The cutest shop to buy the best liquorice

Dille & Kamille - Tästä kaupasta olen joskus aikaisemminkin kirjoittanut. Siellä on eniten keittiötavaraa ja jonkin verran paperi- sisustus-, puutarha- ja kylppärijuttuja. Ja maan parhaat noitapillit! Kaupassa on sellainen luomutunnelma, koska kaikki materiaalit ja värit ovat niin luonnollisen oloisia ja neutraaleja. Ei siis mitään kirkuvan kirkasta muovikrääsää. Se vaan on sellainen kauppa, missä saa ihan leputettua silmiään. Vaikka ihan niin luomutyylinen en sisustamisessa ehkä itse olekaan, tykkään aina luonnollisista materiaaleista ja neutraalista yleisilmeestä. 

Dille & Kamille on onnistuneesti brändätty ja iso osa brändiä on liikkeiden sisustus. Kaikissa heidän kaupoissaan on kulunutta puulattiaa, kirkkaan valkoisia seiniä, hyllyt ja pöydät käsittelemättömästä puusta. Sellaisiin tiloihin saisi kauniin asunnon. Täältä löytyy inspiraatiokuvia.      

---- 

Dille & Kamille - It's not the first time I write about this shop. They sell mostly everything kitchen-related, but also some cute paper, garden and bathroom products. Also, not to forget the very best liquorice! The shop feels very "organic" as all materials and colors have so natural appearance. I find such atmosphere totally serene. Though I might not be so totally "organic" in my home decoration, I do find neutral colorschemes and natural materials very soothing. 

Dille & Kamille has managed to brand itself nicely. A big part of branding is the shop decoration. All their shops have scrubbed wooden floors, bright white walls and shelving in natural wood. Such would make a perfect basis for decorating a home, too. You can find some inspiration pictures here.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti