torstai 12. huhtikuuta 2012

Hiusjuttuja

Kylpyhuoneen peilistä löytyi muistilappu: Letitä mun tukka. Kiva juttu, kun täällä näyttää lettikampauksia olevan vähän joka toisella. Pitkät hiukset on siitä kivat, että voi vaihdella kampausta välillä.

Muistui mieleen yksi vanha juttu. Tyttö sattui olemaan kaksi vuotiaana minun mukanani kampaajalla. Pienenä hiukset kasvoivat hurjan hitaasti pohjoismaalaisia "hiusperinteitä" kunnioittaen, joten sen ikäisenä oli vain muutaman sentin pituiset hennot kiharat. Satuin valittamaan kampaajalle jotakin omasta ohuesta hiuslaadustani ja lisäsin tyytyväisenä, että onneksi tytölle kuitenkin kasvavaa vahvemmat hiukset, koska isällä on niin paksu ja kihara tukka. Kampaaja katsoi kaksivuotiasta epäuskoisen näköisenä ja totesi ihan vakavissaan, että ei tuolle ikinä pitkää tukkaa voi tulla, kun se ei tähän mennessä ole jo kasvanut. Kasvoi se kuitenkin. Aina ei ole ammattilaisiinkaan uskomista. ;-)

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka kaunis lettikampaus - se on niin mukava tehdä kampauksia! Mukavia "kampaajahetkiä", ja kivaa viikonloppua toivotellen, Nina

    VastaaPoista
  2. Kiitos, se on kiva kun itse pyytää kampausta. Tyttöjen jutut on kyllä mukavia. Se Kitch on hyvä määritelmä kulholle. Sellainenhan se on, aika krumeluuri ja siksi vastakohta suorille, selkeille linjoille.

    VastaaPoista