lauantai 31. joulukuuta 2011

Hyvää uutta vuotta!


Vuoden viimeinen päivä. Aika kului niin nopeasti, että hyvä, kun ehdittiin mukana pysyä. Vuoden aikana ehti tapahtua kaikenlaista öljy-, WC-viemäri- ja tulvavahinkoa ja yksi murtunut nenäkin kuului vuoden saldoon. En viitsi tähän niitä tarinoita linkittää, koska muuten vuosi oli oikein onnistunut. Pienet satunnaiset sähellykset saavat tavalliset arkipäivät näyttämään juhlalta ja jälkikäteen epätoivoiset hetket enimmäkseen huvittavat. Huvituksen määrä tietysti riippuu hankaluuksien luonteesta. Kokemuksesta tiedän, että kaikki asiat eivät naurata pitkänkään ajan kuluttua, mutta tänä vuonna varjelluimme sellaisilta haavereilta.

Hyvillä mielin valmistaudumme vuoden vaihtumiseen. Saimme välipäivät reissussa ollessamme vatsataudin kuumeineen, joten tämäniltaiset sosiaaliset suunnitelmat menivät uusiksi, koska voimat ovat vielä hiukan vähissä, kuten myös ruokahalutkin. Nyt kaikkien joulupakettien avaamisen jälkeen tytöllä on muutama lisäosa Carcassonne-peliin, joten sen parissa lienee kuluvan muutama tunti. Sitten vielä joku perhefilmi ja uuden vuoden on aika saapua... Ilma on niin sumuinen, että raketit jäänevät näkemättä.

Lupauksia emme yleensä suuremmin tee. Suunnitelmatkin yleensä rajoittuvat vain muutamaksi kuukaudeksi eteenpäin. Tuntuu hyvältä odotella ihan rauhassa tulevaa tietäen sekä kokonaisuuden, että myös pientenkin yksityiskohtien olevan ylhäällä hyvässä hallinnassa.

Siunattua vuotta 2012!

2 kommenttia:

  1. Hyvää Uutta Vuotta teidän perheelle! Toivotaan, että viemärit, vessat ja öljyputket pysyy hallinnassa vuonna 2012 ja nenät ehjinä ;)
    Terveisin Heidi

    VastaaPoista
  2. Hyvää uutta vuotta täältäkin! Kurjaa, että olette olleet kipeinä.
    Haleja sinne kovasti!Ellis.

    VastaaPoista