tiistai 7. helmikuuta 2017

Hands, nailpolish and being in a hurry

Tämän päivän kuva on kädet. Sunnuntai-iltana otin oikein asiakseni lakata kynnet. Uuden lukukauden ensimmäinen viikko oli sen verran vauhdikas, että ei ehtinyt missään välissä edes kynsiä laittaa kuntoon. Tykkään, kun tuollaiset jutut on kunnossa, mutta sellaiset asiat on ensimmäisiä, mitkä multa putoaa to-do-listalta, jos on paljon oikeaa tekemistä. Teologian opettaminen ei onneksi vaadi kovin suurta panostusta ulkonäköön, heh! Vaikka oikeesti kyllä sitä aina hiukan miettii, ettei ihan nyt sentään linnunpelättimelle näyttäisi, kun kuitenkin seisoo yleisön edessä monta tuntia viikossa. 

Tänään jouduin kävelemään palaveriin. Juoksin puolet matkasta, kun pelkäsin, että myöhästyn. Toisen puolen kävelin hiki päässä. Sitten, kun palaveri alkoi ja katsoin ympärilleni, tajusin yhtäkkiä, että olin varmaan reippailun ja sateisen ilman jäljiltä aika näky. Kaikki muut näyttivät huolitelluilta tietysti, kun tulevat kulttuureista, missä naiset ainakin katsovat peiliin vähän usemmin kuin sen yhden kerran päivässä... Koitin painaa palaverin ensimäisenä asiana mieleen, että ainakin silloin, jos tulee perille kastuneena ja hikisenä, kannattaa koukata vessan kautta ja huitaista edes hiukset ojennukseen. Niin kiire ei pitäisi ikinä olla, ettei ehdi sen vertaa vilkaista peiliin.     

----

Today's photograph task was 'hands.' It was a long day with an extra long meeting in the end. No story in English today, sorry!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti