perjantai 11. lokakuuta 2013

Ihana kakkutaikinaseos - Cute cake mix


Jonkin aikaa sitten saksalainen ystäväni antoi minulle itse kokoamansa kakkutaikinaseoksen. Lasipurkki kerroksittain täytettynä ja punavalkoisella nauhalla koristeltuna oli niin kivan näköinen, että meni jonkin aikaa, että raaskin lopulta käyttää sen. Eilen sitten oli iltapäiväteevieras tulossa, joten oli hyvä syy kokeilla, minkälainen kakku seoksesta syntyy. Taikinaan ei tarvinnut lisätä kuin kaksi kananmunaa ja sulatettua margariinia.

Lopputulos oli niin herkullinen, että täytyy kokeilla kehitellä samoista aineksista jonkinlainen ohje. Itse en olisi arvannut yhdistää kookoshiutaleita ja hasselpähkinärouhetta samaan kakkuun, mutta ne sopivat todella hyvin yhteen. Ja ruskea sokeri valkoisen sijaan! Siinä on parempi aromi, sen olen todennut jo muidenkin reseptien suhteen. Olisikohan se vielä ehkä hiukan valkoista terveellisempääkin?

Tänään on edessä pitkä työpäivä ennen viikonlopun aloitusta. Mutta tiedätte nyt ainakin, mitä minä syön teetauoillani... :-)

---

Some time ago my German friend gave me a homemade cake mix. The glass jar was so cute with all the ingredients layered in it and the ribbon added to the top, that it took quite a while for me to actually use it. Yesterday we had some company for the afternoon tea. That was a good reason to try the cake mix out. Besides the cake mix I needed to add only some melted butter and two eggs.

The end result was so delicious, that I will have to figure out how to make something similar by myself. I would have never thought to use both coconut flakes and hazelnuts together, but they make such a delicious combination!

Today I will have a long working day before getting to the weekend. But now you at least know what I'll have with my tea today for the breaks... ;-)   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti