keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Lomalla

Ei Crocksit ihan kuulu tämän loman säähän, mutta en ole ehtinyt paljon valokuvaamaan. Kaikenlaista on jo ehditty muutaman päivän aikana - otettu mysteerisuunnitelman kolmanneksi viimeinen askel, viimeisimpänä ajettu reilun 600km ajomatka ja nähty kolmen valkoisen karitsan syntyminen.

Huomasin tullessani, että en ole nähnyt tätä vuoden aikaa näillä leveysasteilla kuuteentoista vuoteen. Kuulostaa hiukan vanhalle. Erikoiselta täällä näyttää, en muistanut, että luonto on täällä näinkin kauan talven ja kesän välitilassa. Tasapainoksi vuosien kulumisen suhteen täytyy sanoa, että uimahallin täti kysyi minulta kassalla olenko nuori tai opiskelija... Hahah, liekö oli silmälaseissa jotakin vikaa tai sitten tilanne vain hämäsi, kun isäni ja tyttäreni kanssa olin liikkeellä ja isä halusi maksaa liput.

Parhaat naurut sain kuitenkin tänään, kun kenkäkauppias yritti myydä, minulle numeroa liian suuret kengät sillä verukkeella, että jalkani vielä saattaisi kasvaa... Aivan totta, uskokaa tai älkää, mutta ihan kaikkea ei sentään voi ottaa edes kohteliaisuutena. Järkevin selitys kommentille oli se, että hän yritti ilmeisesti (epätoivon vimmalla) saada minut ostamaan kyseiset kengät. Ihan summassa tulevat ikäveikkaukset menevät omaan kategoriaansa. Joku suhteellisuuden taju on oltava niiden vastaanottajallakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti