keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Tyynynpäällisiä ja hiustenleikkuuta, osa 2


Tallinnasta tuotiin viime kesänä kauan unelmoitua paisley-kangasta. Oli laadukkaan näköistä, mutta ei näytä laatu kauaa kestävän. Hinnan vuoksi ei kannata harmitella - kolmen metrin palasta taisin maksaa 8€. Muuten kyllä harmittaa, koska ei ole toivoa, että löytäisin kovin nopeasti mitään vastaavaa. Tuollaisia kankaita ei yleensä saa siihen hintaan, että kukkaroa kannattaisi edes esille kaivaa. Aion kuitenkin nauttia näistä vielä jonkin aikaa. Sitten onkin kevättyynyjen vuoro. Syksyllä saan nämä ehkä tärkättyä uuden veroiseksi. Silitettävä tärkkispray on sisusintoilijan paras ystävä.

PS. Kuvitella - tänään kampaaja leikkasi juuri mitä pyysin. Uskomatonta, aivan uskomatonta!!! (Ääni, kuten Peppi-filmin sirkustirehtöörillä.) Melkein häkellyin! Nyt tätä voi kasvattaa - siis hyvässä mielessä. Ei siis "kasvattaa," niin että pääsee ihmellisestä mallista eroon. Vaan kasvattaa, niin että hiusten voi antaa olla vaan ja silti näyttää siistiltä. Kannatti ehdottomasti valittaa etukäteen. Nyt voin olla vain tyytyväinen.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva kun onnistui hiustenleikkaus! Mun pitäisi kanssa mennä, mutta saa nähdä koska pääsen=). Missä kuva uudesta kampauksesta?
    t: Sarita

    VastaaPoista
  2. Poistin jo kuvan kun ajattelin että noloa täällä omaa kuvaansa esitellä. :-)

    J

    VastaaPoista