sunnuntai 11. lokakuuta 2015

More and more yellow...


Nyt on värit parhaimmillaan! Sää viileni ihan yhtäkkiä, joten täytyi hakea talvikamppeet kellarista. Voi että olin iloinen, että tuli keväällä pakattua vaatteet niin siististi muovilaatikoihin ja talvikengät omiin rasioihinsa. On niin paljon kivempi ottaa ne taas esille, kun ne on järkevästi ja siististi säilötty... Kunhan tässä jossakin välissä ehdin, käyn vaatekaapit läpi ja laitan kesävaatteet pois. Samat laatikot kulkevat siis edestakaisin, että siinä mielessä hyvä sijoitus nekin. 

Viikonloppukin taas mennä hujahti! Meillä oli hauskaa seuraa ja paljon hyvää ruokaa. Ehkä hiukan liiankin paljon, mutta enemmän on aina parempi kuin vähemmän. Ja nyt on salmiakki- ja suklaavarastot taas täynnä. Suomiporukkaa siis... :D Uudesta viikosta on tulossa työntäyteinen, mutta niinhän sen kuuluu ollakin.

----

Colors are best at the moment! The weather cooled down quite suddenly, so I had to get the winter clothes and shoes from the basement. I was so happy that I had been so organized in the spring and had packed everything into plastic containers! I hope I'll find few moments next week to sort out the closets and put the summer clothes away. The containers were a good purchase, because they can be used over and over again.  

The weekend went by very fast! We had fun company from Finland and lots of good food. Slightly too much good food perhaps, but it's always better have more than less. :D Next week seems to become quite busy, but that's how it should be.

2 kommenttia:

  1. Kirkasta keltaista - se energisoi ja tuo väriä pimentyviin syssaamuihin.
    Minunkin tulee laitaa taasen kesävaatteet kellariin ja tuoda lämpöiset takit esille ... ja tehdä kiva kurpitsa-kynttilä-juttu tänne sisälle.
    Meillä nyt syyslomaa tämä viikko - Ihana aamu ollut vain miihaillessa kotosalla :)

    VastaaPoista
  2. Tänään täällä olikin ensimmäinen aamu, kun talvitakkia tarvittiin. :) Kiva, että teillä on syysloma! Nautiskele!

    VastaaPoista