perjantai 24. huhtikuuta 2009

Viisi adjektiivia

Eilen yhdellä sivustolla, mitä selasin, kyseltiin, kenenkä puoliso on minkäkin julkkiksen näköinen. Just joo ajattelin, ihan kuin tässä elämässä ei riittäisi se, että jokainen on itsensä näköinen. Eikö siinä ole tarpeeksi julkkista jokaiselle?

Ripustin äskettäin kultakehyksisen hääkuvamme vaihteeksi olohuoneen seinälle. Se valokuva paljastaa, että aikaa on tainnut päästä kulumaan. Molemmat olemme muuttuneet aika paljon muutenkin. Jotkut piirteet ovat pysyneet, joissakin asioissa huomaamme muistuttavamme omia vanhempiamme voimakkaammin kuin nuorempina, jotkut piirteet ovat kai tulleet esille ihan vain erinäisten kokemusten tuomina.

Elämä oli silloin mukavaa, mutta nyt on monet asiat silti paljon paremmin. En olisi silloin uskonut, että tulee päivä, jolloin emme kumpikaan ota kaikkea ihan niin tosissamme. Nyt nauramme vedet silmissä, kun muistelemme häämatkalla käytyä kiivasta keskusteluamme turkkilaisessa ruokakaupassa aamiastarvikkeita etsiessämme. Kyllä saatiin pitkä juttu aikaan ihan vain siitä, voiko aamulla syödä marmorikakkua vai ei! Onneksi elämä ei ole niin pienestä kiinni...

Outoa, ettei siinä sivustolla eilisessä asiayhteydessä kukaan kysynyt, minkä luonteisia puolisot ovat. Mukava tuota komeaa miestä on katsellakin, mutta luonne on paljon olennaisempaa arkipäivässä. Niin kuin vaikka siinä aamupalapöydässäkin, oli sitten lautasella vaikka marmorikakkua tai jotakin muuta. Laitan tähän viisi adjektiivia, mitkä mielestäni kuvaavat mieheni luonnetta: tunnollinen, iloinen, avoin, tarkka ja puhelias.

Tässä pieni hyvän mielen haaste naisväelle - listaa viisi adjektiivia kuvaamaan omaa miestäsi. Kommentointi onnistuu, kun klikkaa hiirellä "kommentit" -kohtaa. Onnistuu ilman rekisteröitymistä, jos valitsee kommentin kirjoituksen jälkeen kentän alta "anonyymi"-kohdan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti