sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Tiesitkö, että...?

... auton takaoven lapsilukko on tarkoitettu lapsille ja höperöille? Maailmassa on paljon asioita, joihin löytyy kaikenlaisia selityksiä.

Meillä onneksi jokainen selittää, joten kukaan ei jää omine selityksineen toisten jalkoihin. Joskus jokainen väsyy kuuntelemaankin, mutta onneksi jokainen myös tajuaa, että tärkeää asiaa kannattaa toistaa niin pitkään, että toinen vastaa muutakin kuin "hmm." Niin kuin esimerkiksi tuo näkökulma, että lapsilukoilla on ilmiselvästi kaksi tarkoitusta. Hyvähän se on tietää, että ollaan varustauduttu siihenkin, ettei höperökään nouse autosta väärässä tai vaarallisessa paikassa.

Jouduin muutaman kuukauden matkustamaan makuuasennossa takapenkillä ja usein liikennevaloissa (!!!) viereen pysähtyi bussi, josta matkustajat jokaisesta ikkunasta tuijottivat kiinnostuneena suoraan takapenkille... Lapsilukko olisi varmasti ollut monen mielestä tarpeen.

2 kommenttia:

  1. Me selvittiin eilen säikähdyksellä, kun tultiin Loimaalta. Oiva oli veivannut itsensä puoliksi irti istuimestaan ja avasi takaoven 80km/h vauhdissa.. Kamalaa, mitä olis voinut sattua. Uusi, turvallisempi auto hankintaan meille.

    VastaaPoista
  2. Hui kamala! Miten sillä voimat riitti oven avaamiseen? Äkkiä autokauppaan.

    VastaaPoista