tiistai 31. maaliskuuta 2009

Isoäitiä odotellessa

Isoäiti tulee huomenna! Arvasit oikein - odotetaan jo kovasti!

Jo muutaman kuukauden ajan tyttö on sopinut kaikenlaisia juttuja ja salaisuuksia skypessä Isoäidin kanssa. Paljon on suunnitelmia ja hitaammat jäisivät jalkoihin, kun niitä aletaan toteuttaa.

Tyttö on menossa koulukaverinsa synttäreille sunnuntaina ja ehdotti, että voisi ottaa Isoäidin mukaan keksimään ohjelmaa, koska kaveritkin jo tuntee hänet tarha-ajalta. Isoäiti oli yhden aamun siellä tarhassa mukana, ja muuttui heti eläväksi legendaksi. Vauhtia riitti ja lopulta lapset jäivät anelemaan, että Isoäiti ei lähtisi ollenkaan pois. Eipä kaikilla olekaan suomalaista Isoäitiä, sellaista joka jaksaa keksiä tekemistä aamusta iltaan! Luulenpa, että jokainen lapsi haluaisi sellaisen ohjelman järjestäjän synttäreilleen. Menestys olisi taattu, 100% tyytyväisyystakuu!

Olen vähän itsekäs ja aion omistaa Isoäidin ihan itselleni niiden synttäreiden ajaksi. Ehkä Isoäidillekin tekee hyvää istahtaa hetkeksi!?! Tosin voi olla, ettei me ehditä istumaan kovin pitkään. Liian pitkään paikallaan oleminen ei vain ole Isoäidin tapaista.

Tervetuloa, Isoäiti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti