lauantai 21. heinäkuuta 2012

Pikkusiskon luonaPikkusiskoni on lampuri. Kuluneen viikon olemme saaneet viettää maatilalomaa hänen perheensä luona. Tyttö oli ensin serkkupojan sekä parhaan kaverinsa kanssa leirillä. Nyt on sitten vuorossa eläinten hoitoa (monikko siksi, että täällä on myös vuohia, kanoja, angorakaneja, koiria, kissa ja kilpikonnia). Lampaita taitaa olla tällä hetkellä reilu sata, koska siskon maatilalla tuotetaan luomukaritsan lihaa. Oli se ehtinyt istuttaa ihanat kesäkukatkin jossakin välissä. Iltaisin ollaan oltu mukana seurakunnan tilaisuuksissa ja kerrottu työjutuista. Kiva ja leppoisa viikko kaikin puolin.
-
My little sister has a sheep farm. She grows organic lamb meat. She has lots of other animals, too, so our daughter is totally exited to help with everything. The life here is a dream for a city kid... In spite of the unbelievable amount of work at the farm, my sister had planted really cute summer flowers, too. In the evenings we have been talking about our work in the local churches. It has been a nice and relaxing week.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa todella mukavalta - ja ihanan paljon eläimiä hoidettavina ja paijattavina! Nauttikaa yhdessäolosta, ja paljon terveisiä ;-)

    VastaaPoista