lauantai 21. maaliskuuta 2009

Lauantai

Tällaisia niistä narsisseista tuli kahden euron kirpparikulhossa.

Uskomatonta, mutta totta! Vuokraisäntä kävi ikkunafirman miehen kanssa tänä aamuna mittaamassa makuuhuoneiden ikkunat ja parvekkeen ovet. Ikkunaremontti on luvassa joko kesä - tai syyskuussa. Ihanaa!

Iso-Veera tekee juuri lähtöä. Laukut on taas pakattuna. (Olit mukava vieras, niinkuin aina ennenkin. Tulehan taas uudelleen!) Siivouspäivästä sen verran, että Iso-Veera tarjoutui imuroimaan ennen lähtöään. Meidän neidillä oli parempi idea: "Lähdetään me mieluummin kahdestaan ulos, niin äiti voi sillä aikaa siivota mun romut, niin että mä en ole näkemässä..." Joka viikko siivouspäivänä huoneesta lähtee keskimäärin yksi muovikassillinen roinaa ja paperisilppua roskikseen. Kuten asianomainen itse totesi, se on helpompaa, jos ei itse ole sitä prosessia näkemässä.

1 kommentti:

  1. Hei! Pikku-Veeralle paljon terveisiä ja halaus Saksasta :). Ja teille muille toki myös.

    Oli ihana olla jälleen siellä. Ja oli ihana saapua kotiin tännekin päähän. En tällä kotimatkalla haistellut lehmiä tai kevättä muutenkaan sen kummemmin, mutta pitkä oli matka (11:50 h :). Onnellista huomista ja ensi viikkoa. Tuliko puhdasta?

    VastaaPoista