lauantai 11. helmikuuta 2017

BlushedHiukan sisustusjuttua taas välillä! Viime viikot on menneet niin vauhdilla, että ei ole ehtinyt edes tyynynpäällisiä vaihdella. Tässä taloudessa aikaa mitataan ei vain kalentereilla ja kelloilla vaan tyynynpäällisillä, heh. Mutta vaikka tein nuo India-tyynyt jo jouluksi, ne sopivat hyvin tähän helmikuiseenkin tunnelmaan. Roosan sävyissä siis mennään edelleen. Tänään harmaalta taivaalta tuli jopa muutama lumihiutalekin muistutukseksi, että talvea tässä edelleen elellään, vaikka välillä ehti jo olla useampia lämpimiä viikkoja. 

Viikolla käväisin paikallisessa 'yhden euron kaupassa,' mistä mukaan tarttui tuo laakea lehtikori. Ei siellä nyt sentään kaikkea ihan eurolla saa, mutta sen verran suuri kori reilulla vitosella oli päätin nopeasti, että se on kannattava ostos. Se sopii hedelmäkoriksikin tai vaikka postin keräämiseen. Ehkä jopa parhaiten jälkimmäiseen. Koko on sen verran suuri, että se nielisi helposti parinkin viikon lippuset, lappuset, kirjeet, lehdet ja mainoksetkin. Nyt alkuun se kuitenkin päätyi meille lehtikoriksi. Tuo filmi The Age of Adeline on muuten ihana. Katsoin sen jo silloin, kun se ilmestyi, mutta äskettäin löysin sen halvalla, ja nappasin mukaan. Joistakin filmeistä saa yhdellä katsomiskerralla tarpeekseen, mutta tuo on sellainen, että sen voi katsoa muutamaan otteeseen. 

----

It feels like it was ages ago that I took any decoration photos at home! Last weeks have been so busy that I have not even had time to change cushion covers in the living room, ha! No, the truth is that I have not seen any need for a change, because though I made these Indian print cushions for Christmas, they go perfectly with feeling 'Februarish.' I tried to find an English word for the blushed pink, but there doesn't seem to be agreement about naming it. Anyway, it's a good powdered kind of colour whatever one prefers to call it.  

Last week I went to the local 'one-euro-shop' and found that large flat basked which you see in the first photo. It was only bit over five euros. After having considered its size, I knew I was making a good purchase. It would look good as a giant fruit basket. It could also serve as a collection point for mail. That might actually be the most practical function for it as it sizewise likely absorbs humongous amount of this and that! One final thing, the film The Age of Adeline is very cute! I might have mentioned it when it came out and I watched it for the first time. Recently it was being sold for just fraction of the actual price, so I bought it. Some films are enough if you see them once, but this one is a keeper.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti