torstai 9. helmikuuta 2017

Curled (or straigthened?)

Eilen oli sellainen päivä, etten ehtinyt blogiin asti ollenkaan ja jäi muutama tärkeämpikin juttu tekemättä. Jossain kohtaa sain valokuvan kuitenkin otettua teemalla 'curled.' Miten muuten niin kaunis ja selkeän muotoinen kasvi kuin orkidea voikin kasvattaa joka suuntaan tuollaisia rumia, harmaita ja harottavia ilmajuuria? 

Tällä viikolla on ollut vähän yhtä ja toista ajateltavaa ja tekemistä. Sekä teoriaa, että käytäntöä. Oikein mukavaa ja vähemmän mukavaa. Ilahduttavaa ja suututtavaa. Rohkaisevaa ja pelottavaa. Viikko siis laidasta laitaan ja välillä jotakin siltä väliltä. Eikä minkäänlaista punaista lankaa asioiden välillä. Olen siis lähinnä yrittänyt hiukan suoristella yllättäviä kiemuroita, selkeyttää ainakin omia ajatuksiani ja tasapainoilla parhaani mukaan. Kiva, että huomenna on perjantai. Jotkut viikot ovat ihan parhaita loppuessaan, heheh. Elämä on joskus elämää isolla E:llä, vaikka pienikin riittäisi ihan hyvin. Ehkä se vaan on jonkinlainen taitolaji uiskennella Elämän mukana. Olla toisaalta potkimatta liikaa ja toisaalta vältellä turhaa jarrutteluakaan. Sillä tavalla tyynesti lipuen ja ohimennen maisemia katsellen. Siinä on opettelemista, mutta joinakin päivinä melkein ajattelen, että se ainakin hetkittäin onnistuu. 

Ai niin, tämän päivän kuva olisi 'flare,' mutta nyt en ehdi miettimään, miten sellaisen linssivirheen saa aikaan ilman photoshopin efektejä. Hyppään siis iloisesti sen yli huomiseen. 
 
----

Yesterday I had so much to do that I did not even make it to the blog. I did take the picture that was about something 'curled.' I love orchids, but totally dislike the gray roots... It always amazes me that such a pretty plant can grow such ugly stuff all around itself! I'm looking forward to Friday! This week was packed totally full and it turned out to be quite a balancing act to get it all together. Weeks like that are at their best when they come to an successful end. What a positive way to look at life, hah! 

Oh yes, today's photo should be 'flare' but I have no time to figure out how to take a picture that shows a lens mistake. I'll get back to the track tomorrow.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti