maanantai 25. toukokuuta 2009

Villeroy & Boch

Villeroy & Bochin tehtaanmyymälät sattuivat matkan varteen sunnuntaina. Lähes normaaliin hintaan myyvät kaupat jätimme tuossa posliiniparatiisissa kiertämättä kokonaan. Kiersimme vain poistoja myyvän kaupan. Astioita rakastavalle ihmiselle tuo poistomyymälä on aivan huippuhyvä idea! Itse asiassa paikka on näköalaltaan todella kaunis ja kahvilat hyviä, joten miestäkään ei ole vaikea suostutella siihen taukopaikkaan.

Mukaan tarttui marmeladikippo ja kuusi yllä olevaa soikeaa, turkoosia leipä/jälkiruokalautasta. Ilahduin lautasten muodosta ja myös keskiosan pinnasta, jossa on kankaan painama jälki. Halvalla lähti, kun yhdeksän euroa riitti kuuteen lautaseen!

Kotona lautasia pestessä ilahduin vielä enemmän, kun huomasin, että hintalapun mukaan normaalihinta (mitä ilmeisesti monikaan ei ole ollut valmis maksamaan, koska iso pino lautasia oli päätynyt poistokauppaan) olisi ollut 17,50€. Sitä kun ajattelee niin varmasti kaikki, mitä näiltä lautasilta tarjoaa, maistuu hyvälle. Jos jollekin ei näytä maistuvan, niin voin ihan kuin ohimennen mainita, miten kalliista lautasista on kyse... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti