maanantai 11. joulukuuta 2017

Joulukuu 11: Piparitaloja


Tänä vuonna aloitimme leipomisen pienellä piparitaikinalla. Taikinaan hujahti hiukan tavallista enemmän kardemummaa ja paistaessa poltin kaksi pellillistä... Täytyy toivoa, että nyt on ne perinteiset parin pellillisen polttamiset kunnialla suoritettu ja loput joululeipomiset sujuvat kuin rasvattu. Vinkiksi kuitenkin, että ei kannata päivittää somea silloin kun piparit ovat uunissa. Instapostia säätäessä menee helposti minuutti ja toinenkin ennen kuin filtterit ja hashtagit ovat kohdallaan. Siinä välissä piparit muuttuvat huomaamatta mustiksi. En tosin tiedä, mistä syystä pari piparipellillistä oli tapana palaa aikana ennen someakin. 

Jos joku katsoo, että aha, näissäkin on alareuna mustana, niin tiedoksi vain, että ei onneksi ole. Alareuna vain jäi varjoon molemmissa kuvissa ja näyttää siksi tummemmalta. Photoshoppaus olisi tasannut tilannetta, mutta koska olin muuten tyytyväinen kuvien väreihin, en alkanut sitä säätämään. 

Tällä viikolla yhtenä päivänä täytyy suunnistaa vielä pienelle jouluostosretkelle. Onneksi kuitenkin tänä vuonna olen ollut niin ajoissa joululahjojen suhteen, että nyt on enää pienenpientä ja helposti hoituvaa asiaa listalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti