lauantai 11. lokakuuta 2014

Teetä purkissa - Tea in a can


Löysin kivannäköisen teepurkin sieltä Düsseldorfista. Hiukan kyllä meinasi valinnanvaikeus iskeä, kun näitä purkkeja oli vaikka minkä värisenä. Kiersin teehyllyä ja vertailin purkkien sävyjä... Lopulta maku ratkaisi. Heheh, olipas se loogisesti tehty päätös, kun kuitenkin on nimenomaan herkusta kyse. Tämä on siis vihreä rooibos ananas-minttu. Sekoitus kuulosti hiukan erikoiselta, mutta vihreä rooibos on maultaan tavallista pehmeämpää. Minttu maistuu vain miedosti ananaksen takaa, joten kaikki hyvin. 

Tuo valkoinen hylly keittiössä täytyy varmaan maalata lähitulevaisuudessa. Tuli yhtäkkiä ihan totaalinen kyllästyminen aikansa eläneeseen whitewashed-effektiin. Se oli kyllä ihan hyvä juttu sinänsä, koska silloin muistan yhden kerroksen maalia riittäneen, joten onpahan nyt pohjamaali valmiina. ;)   

----

I found a cute can of tea in Düsseldorf. It was difficult to choose one though, because they had these cans in all possible colors. I walked few rounds around the shelf thinking... Finally, I decided to make my choice upon the flavor. That was smart of me, wasn't it, taken that it is the taste actually which is the most important factor? :D This one is green rooibos with pineapple and mint. It sounds odd, but tastes very good. The mint is just a little scent behind the pineapple flavor.

The white shelf in the kitchen needs urgently to be repainted. Lately I have just grown totally out of the whitewashed-effect. It's about the time I think. One good thing with that effect is that the shelf has already a primer on it, so it won't take many layers of paint to come up with a new style. ;)

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva teepurkki - arvaapas mitä, meillä on samanlainen keltaisena (sain sen ystävältä tuliaiseksi ... siinä oli kanssa hyvää teetä sisällä:)
  Ihania maisemia edellisessä postauksessasi ... se kävely on niin rentouttavaa rauhaisissa maisemissa.
  Meillä on syysloma ensiviikolla ... nyt saan varmaan kirjoitettua hieman myös blogiinkin ... ja leipomista sekä hieman ompelua on suunnitteilla myös.

  VastaaPoista
 2. Siellä kaupassa oli keltaisiakin monissa sävyissä eri makuisina. Laatu on tosiaankin hyvä, joten ei mennyt tällä kertaa rahat hukkaan, vaikka paketista innostuinkin. :D
  Niin se rentouttaa, kun on luontoa ympärillä. Kiva, että teillä on syysloma! Tässä kohtaa syksyä sitä jo kaipaakin pientä taukoa! Hyvät ideat sulla, toivottavasti laitat lopputulokset sitten blogiin näkyviin. Aina kiva saada inspiraatiota. :)

  VastaaPoista