torstai 16. lokakuuta 2014

Pain la QuotidienKäytiin miehen kanssa yhtenä aamuna aamiaisella kahvilassa. Ihan mahtavan makuisia leipiä ja leivänpäällysiä laidasta laitaan... Pain le Quotidien -kahviloita voi kyllä vain suositella. Keitot ja salaatit ovat myös hyviä. Tuotteissa on käytetty mahdollisimman paljon luomuaineksia, joten sekin on kiva idea. Tuo Blondie-valkosuklaalevite oli yllättävä herkullista, vaikka en valkosuklaasta yleensä liiemmin piittaakaan. Noir taas oli aikamoisen ärhäkkää tummaa suklaata. Hiukan liikaa minun makuuni. Aamiainen kahvilassa on aina yhtä mukava juttu, itseasiassa minusta melkeinpä kivempi kuin illallinen ulkona... Siihen pitäisi löytää aikaa hiukan useammin.

----

My husband and I went to eat breakfast in a nice cafe one morning this week. The breads were tasting wondeful and they had all sorts of spreads and marmalades to try out... Pain le Quotidien cafe's are really to recommend. Most of the ingredients they use in baking and cooking are organic. That's a nice idea I think. Beside the breakfast time, these cafe's are great for soup lunch and also for salads. That Blondie white chocolate spread was really delicious. Normally I am not into white chocolate, but this spread was wonderful. Noir was rather rich, almost bit too much for my taste. A breakfast in a cafe is always a nice thing, almost nicer than going out for a dinner in my opinion... Should just find time to do it more often.   

2 kommenttia:

  1. Heippa! Hyvältä näyttää :-) Onko toi se sama ketju, mitä on myös NYC:ssä? En ole itse käynyt, mutta siel useammassa paikassa olen nähnyt. Ja muistaakseni moni kehunut!

    VastaaPoista
  2. Ei tosiaan jäänyt nälkä, sen verran tuli erilaisia leipiä mukana siinä korissa... En ole käynyt NYC:ssä, joten en osaa sanoa. Euroopassa ketju on aika suosittu varsinkin isommissa kaupungeissa. Leivän kuori on sellainen ranskalaistyylinen sitkeänrapea, joten voisin hyvinkin kuvitella, että "vientituotteena" (varsinkin amerikkalaista pullamössöleipää ajatellen) menekkiä olisi varmasti sielläkin.

    VastaaPoista