sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Mukava ilta - A nice evening

Lauantai-iltana kutsuttiin opiskelijoita iltateelle. Naapurillakin oli hetki aikaa tulla moikkaamaan, joten meitä oli ihan kivan kokoinen porukka kasassa. Hauskat jutut oli ja iloista meteliäkin hiukan, kun monta keskustelua oli koko ajan vauhdissa samaan aikaan. Se on aina hauskinta, kun jokainen tuntee olonsa rennoksi ja osallistuu. Viime viikkoina on tapahtunut monenlaista mukavaa, joten oli kiva kuulla, mitä kenelläkin on mielessä. Ihana aina muutenkin, kun näkee, että on potentiaalin lisäksi innokkuutta tarttua mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Sitten, kun kaikki kiittelevät lähtiessään, miten mukava ilta oli, niin tuntuu aina, että itsehän tässä illassa eniten rikastui! 

Tyttö leipoi cupcakesejä, joihin löytyy resepti täältä. Viime syksyinen hämähäkkiversio on täällä. Väri- ja koristelumuunnelmia voi keksiä melkein loputtomasti. Löysin porkkanakakkuohjeen muutama viikko sitten jostakin. Ohjeessa oli kanelin ja vaniljasokerin lisäksi 2tl kardemummaa!?! Laitoin sitä kuitenkin vain puolikkaan teelusikallisen, kun jotenkin se kuulosti väärältä yhdistelmältä. Onneksi niin, koska sittenkin lopputuloksessa oli minun mielestäni hiukan liian kardemummainen maku, vaikka kyllähän se siitä tasaantui. Joka tapauksessa nyt on etsinnässä parempi resepti. Jos teillä on vinkata hyvää, otan sen mielelläni vastaan. Muuten Pinterest varmasti taas pelastaa tästäkin pulasta, heheh. Se on kyllä oikea reseptien aarreaitta. Hyvä juttu oli, että kuorrutuksessa oli kohtuullisen vähän tuorejuustoa, joten pystyin syömään valmiista kakusta pienen palan itsekin. 

Mukavaa sunnuntai-iltapäivää! 
     
----

We had some students over for tea on Saturday evening. Our dear neigbor had a moment to come and say hi, too! We had a nice group together, funny talks and our living room was filled with happy noice, when many conversations were carried on simultaneously. It's always great when everybody feels relaxed and participates. There have been lots of good things happening lately on campus, so it was fun to hear what each one is going through at the moment. I also love to see that there is so much potential and readiness to respond to the possibilities and challenges.

Our daughter baked cupcakes. You can find the recipe here. For some fall season inspiration the last year's spidor version is here. I found a recipe for a carrot cake somewhere few weeks ago. The recipe listed the spices as cinnamon, vanilla sugar and cardamom! The last one seemed a little too brave to me, so I reduced the amount radically. I was happy I did so, because even then you could taste cardamom bit too strongly to my taste. Now I am on the lookout for a better recipe. If you have any great one to propose, I'd be happy to hear about it! Otherwise the Pinterest will do just fine. That's a wonderful venue for recipe hunting. What made me happy though with this carrot cake, was that there was quite little Philadelphia cheese in the topping, so I was able to eat a small piece of the cake myself, too.

Have a wonderful Sunday afternoon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti