lauantai 20. huhtikuuta 2013

Aamupalaksi...





Perjantai-iltana oli erityisiä vieraita. Heistä joskus myöhemmin enemmän. Kävin iltapäivällä tytön kanssa nopeasti ruokakaupassa hakemassa puuttuvat ainekset iltaruokaa varten. Juustotiskillä tyttö kysyi, miksei me ikinä osteta mitään erityistä juustoa, mutta aina vain Brie:tä. (Hm, ehkä siksi, että hän on tähän asti aina pyytänyt itse juuri sitä...) Lupasin sitten, että hän voi siitä tiskiltä valita jonkun palan lauantaiaamuksi. Kassalle kävelimme kolme kuukautta kypsytetyn Cantal-juustopalan kanssa. 
   
Mies oli tuonut meidän Suomen-matkan aikana Saksasta bretzeleitä ja pakastanut ne. Ne maistuivatkin nyt hyvältä. Hitaasti mikrossa sulattamalla ne onnistuvat hyvin. Viikonloppuisin jaksaa pilkkoa hedelmiäkin aamiaispöytään paremmin kuin arkipäivisin. Ja vielä viimeinen juttu, täältä Lidl:stä saa tulppaanikimppuja alle kolmella eurolla. Rentoa lauantaita! 

---  

We had special guests on Friday night. I went in the afternoon to do some shopping with my daughter for the evening. At the cheese counter she was asking why we NEVER buy any special cheese, but always Brie. Well, so far she has herself always asked for Brie. Now she wanted to choose something else. We took one called Cantal for the Saturday morning breakfast. 

My husband had brought some Bretzels from Germany and put them into the deep freezer. Mm, they tasted good! During the weekend I often cut some fruit to the breakfast table, too. And still the last piece of news, the Lidl sells 10 tulips for under three euro! Have a relaxing Saturday!

2 kommenttia:

  1. Olisimpa ollut siellä aamupalalla, hyvässä seurassa ja ihanassa tarjoilussa. Täälläkin oli hyvää seuraa, mutta tarjoilussa tökki. :)

    äiti

    VastaaPoista