keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Windows kasi, ikkunat ja keittiöpuutarha


Uusi läppäri joutui korjaamolle, joten hiukan tuli taukoa kaikenlaisiin tietokonehommiin. Onneksi olin tulostanut viimeisetkin tekemiset, joten sähköposteja lukuunottamatta kaikki lienee tallessa, jos ei kovalevyllä, johon mies ehti laittaa jutut talteen niin ainakin paperkopiona on loput. Harmittaa kyllä siinä mielessä hiukan, että nyt vasta myyjät myönsivät, että windows 8:lla on sellainen pieni vika, että se tuhoaa helposti kovalevyn. Arg, mikäköhän voisi olla siinä tapauksessa joku suurempi vika?

Hyvin tässä kuitenkin nyt toistaiseksi on käynyt, kun on just työn alla enemmänkin lukemista kuin kirjoittamista esseiden ja lopputöiden ja gradujen suhteen... Ja tänään opiskelijatkin taisivat salaa olla kiitollisia, kun saivat vaihteeksi kopion powerpointeista.

Alkuviikosta ahkeroin iltaisin ikkunoita ja verhoja pesten... Kummasti kirkastui näkymät. Tyttö istutti keittiöpuutarhan. Toistaiseksi vain yrttejä. Heti piti tietysti testata sitruunamelissasta haudutettua teetä. Se on kyllä hyvää, mutta vaatii muutaman ison oksan kannulliseen ja hunajaa lisäksi. Me teimme vain pienet kupilliset, kun kasvustosta ei vielä hennonnut kovin paljon napsia. Tyttö sanoi tuoksun olevan makua parempi, mutta yrttiteethän aina vaativat hieman totuttelua. Marokkolaista minttua varten pitäisi kuulema ostaa marokkolainen teekannu ja -lasit... Luulen, että sekin saattaa jäädä minun juotavaksi, joten kieltäytynen ostamasta sellaisia, vaikka ne tunnelmaan tietysti sopisivatkin... Joka tapauksessa nyt ei yrttitee tule loppumaan ihan heti.

---

My laptop had some major problems this week... Timing was tolerable though, since there are so many essays, exams and dissertations to correct right now, so I don't need a computer for everything. In the beginning of the week I used the evenings for a fun (lol) activity of window (and curtain) washing. My daugter planted a kitchen garden... Couple of herbs foor cooking and making herbal teas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti