lauantai 4. toukokuuta 2013

Fikus ja jääkiekkoa


Tavarat vaihtelevat paikkojaan, kuten tavallista... Pieniä puumaiseksi sidottuja fikuksia oli kaupassa enkä voinut vastustaa niitä. Ostin kaksi ja sain toivomaani vehreyttä sisälle. Viime vuosina minulta on orkideoita ja yhtä supersitkeää mitä-lie-kasvia lukuunottamatta kuollut kaikki muut huonekasvit... Fikusten kanssa en ole vielä ikinä pärjännyt muutamaa kuukautta kauempaa, ennenkuin ne ovat pudottaneet lehtensä, mutta katsotaan jos nyt saisin ne pysymään hengissä.

Muistitaulun pala on tehty koululaisen muistitauluista ylijääneestä levyn palasesta. Kaapissa oli vielä pala pellavaa, jostakin aiemmasta projektista, joten sen sai nopeasti niitattua levyyn kiinni. Se katkaisee ihan kivasti korkeaa valkoista seinää. 

Ihanaa että on lauantai ja aurinko paistaa. Sain eilen illalla korjattua muutamat kokeet ja arvosteltua yhden gradun muiden katsoessa jääkiekkoa. Tänään on siis ihan oikea vapaapäivä... jeeee! Kuulin, että Suomi voitti Saksan täpärästi, mutta kuitenkin... Eilen illalla meillä kotona katsojien suhde tosin oli 3-1. Koululainen, J & H vastaan mies. Ehdotin miehelle, että ainahan sitä voi hakea Suomen kansalaisuutta, jos tarpeeksi harmittaa. ;-) Ei kuulema harmita, mutta jos isompi peli pelataan vastakkain tai Ruotsia vastaan, niin sitten järjestetään iso yleisö katsomaan. Mies on selvästi sisäitänyt suomalaisittain olennaisimman asian jääkiekosta.

---

I could not resist buying two small ficus plants lately. I never had a green thumb with those, but I'll try my best this time... The notice board is made with the left over piece from the large notice boards. 

I am so glad it is Saturday... I got some exams and a dissertation corrected last night when others watched the ice hockey game between Finland and Germany. I heard it was quite tough, but Finland finally scored  better in the end. The audience was not quite fairly balanced though -  three supporters for Finland against one for Germany. After hearing the result I graciously proposed to my husband that he can always think of applying Finnish citizenship. He was not interested in my proposal, but decided immediately that if there will be more important game between Finland and Germany or Finland and Sweden, he'll invite a bigger group to watch it. Whether having the citizenship or not, hearing what he said about Finland and Sweden, I think he has already got the gist of what really matters in ice hockey... ;-)     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti