tiistai 31. toukokuuta 2011

Häitä ja hiukan muutakin


Eräs muutaman viikon kuluttua naimisiin menevistä opiskelijatytöistä järjesti tyttöjen teekutsut. Oli mukava olla mukana, varsinkin, kun ei päästä kutsusta huolimatta häihin mukaan. Kiva oli kuunnella kertomuksia siitä, miten pariskunta alkoi seurustella, missä menivät kihloihin, minkälaiset koristelut häissä tulee olemaan ja minkälainen on hääpuku... Hauska idea oli sekin, että kaikki vieraat saivat pienen sydämen muotoisen paperin, johon piti kirjoittaa joku ohje kihlaparille avioliittoa varten. Kivoja pieniä viestejä käytäntöön laitettavaksi ja muistoina säilytettäviksi.

Tänään muutamat opiskelijat tulivat sanomaan, että olivat tehneet viimeiset tenttinsä. Helpotus oli tietysti kasvoilta luettavissa, varsinkin valmistuvilla opiskelijoilla. Itse valvoin myös viimeisen tentin, joten pääsin helposti tunnelmaan mukaan. Ei vaineskaan, nyt täytyy vielä korjata jonkin verran. Tällä viikolla on ohjelmassa muutenkin sekalainen kokoelma sitä sun tätä. Paljon sosiaalista elämää ja lisäksi juoksevia pikkuhommia hoidettavana. Hyvää vaihtelua lukuvuoden loppuun.

Kävin eilen kampaajalla. Varmuuden vuoksi ajoissa lauantain valmistujaisjuhlia varten. Koskaanhan ei tiedä, mitä kampaajalla tapahtuu. Täällä ei toiveita paljon kuunnella tai ainakaan toteuteta. Ehkä käyn väärässä paikassa, tai sitten en osaa vaan kertoa toiveitani tarpeeksi selvästi. Kuvia olen yrittänyt näyttää, mutta niitäkin voi tulkita niin monella tavalla, että ikinä niistä ei ole ollut mitään apua. Joka tapauksessa lopputulos ei ollut tällä kertaa huono, vaikka hiukan toisenlaista odotinkin. Eli eiköhän tässä seuraavaan kampaamokertaan pärjätä. Sain kokeiltavaksi shampoota ja tehohoitoainetta, joten nyt kyllä kelpaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti