torstai 10. maaliskuuta 2011

Nuotteja ja hiukan muutakin


Kävimme viikonloppuna musiikkiliikkeessä ja ostimme tytölle uudet pianokirjat. Vanhat oli jo soitettu loppuun soittotunneilla ja into harjoitella oli reilun puoli vuotta kokonaan hukassa. Nyt löysin sopivan kiinnostavat kirjat, joissa tulee hiukan uutta hiukan eri tyylillä, mutta kuitenkin vanha kertautuu ja siksi uuden oppiminen on ainakin alkuun helpohkoa. Kahden balettitunnin lisäksi viikossa ei paljon muita virallisia harrastuksia ehdikään, joten sovimme, että harjoitellaan vain kotona huviksemme. Nuotti sopii hyvin kirjanmerkiksi. Aika hyvä idea, koska nuotin koukku pitää merkin tiukasti paikallaan.

Viikkokin on taas kulunut yli puolivälin. Käsittämätöntä, miten aika kuluu. Sovittelin rehtorin kanssa seuraavan lukuvuoden kurssijuttuja. Ensi vuoden kevätpuoli alkoi paperilla näyttää hiukan mahdottomalta, mutta eiköhän siihen ratkaisu löydy. Onneksi ollaan ajoissa liikkeellä.

Ai niin, vielä ihan muutakin asiaa. Mysteerisuunnitelma on edennyt pienen askeleen eteenpäin, oikeastaan ihan hyvän sysäyksen. Ainakin nyt noin niinkuin teoreettisella tasolla. Vielä, kun saisi laitettua sen käytäntöön ilman, että sen vuoksi menisi monen viikon yöunet ajatellessa, voisin lopultakin paljastaa, mikä suunnitelma se on ja miksi sitä olen hautonut niin kauhean pitkään. En tiedä olenko täällä ikinä maininnut, että minkäänlaiset päätöksenteot eivät ole minun forte. Ehkä se on tullut selväksi ilman mainintaakin. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti