torstai 17. maaliskuuta 2011

Kylvöpuuhissa


Alkuviikosta tyttö kylvi itselleen pääsiäisistutuksen. Hiukan multaa, vettä ja krassin siemeniä. Kevät tulee kohisten. Tällä viikolla on nautittu useana päivänä jo +15 asteesta. Kesätakkejakin ehdittiin käyttää muutamana päivänä, ennen kuin taas tänään sää viileni.

Edelliseen postaukseen liittyen vielä sen verran, että putkimies tuli iltapäivällä ja sen jälkeen saatiin siivottua paikat vielä uudelleen. Nyt tuoksuu koko asunto kloriitille. Erittäin tervetullutta vaihtelua, ei voi muuta sanoa. Ajattelin tänään, että pullo kloriittipesuainetta on kyllä oltava aina hyllyssä. Sen avulla selviää näköjään melkein mistä vain. Sen mainitseminen kannattaisi melkein liittää lähetyskoulutuksen perusoppimäärään, siihen osioon, missä muitakin selviytymiskeinoja neuvotaan.

Tytölle nousi mahataudin alkaessa hiukan hellittää vielä kuumekin. Eli taitaa olla varmuudella ainakin yksi toipilaspäivä edessä... Toivottavasti kuitenkaan ei sen useampaa, kun lauantaiksi on suunnitteilla kenttäpalaveri kollegojen kanssa. Olisi kiva, jos se onnistuisi, mutta peruttavahan se on, jos huominen päivä ei vaikuta selvästi paremmalta.

Toivottavasti saan jotakin mukavaa ajoiksi viikonlopun aikana, jotta nämä postauksetkin tästä hiukan virkistyisivät sisällöltään. :)

1 kommentti:

  1. voi kun tulee taas teitä niin ikävä, kun näkee vilahduksenkin netissä. snif. ja ihanaihana maa kaikkine kuukausittaisine haasteineen :P pikaiset paranemiset tytölle ja terkut kollegoillekin, jos palaveeraatte.

    VastaaPoista