perjantai 21. tammikuuta 2011

Lukupäivä


Tällä lukukaudella näyttää, että yhtenä päivänä voisi keskittyä pelkästään ns. ylimääräiseen lukemiseen. Lisäksi ylimääräinen lukeminen näyttää sopivan tällä lukukaudella hyvin uuden kurssinkin sisältöön, joten hyöty on kaksinkertainen. Ja se, jos kokonaisen päivän voi keskittyä yhteen ainoaan aiheeseen, on aika luksusta. Yleensä on aina monta rautaa tulessa yhtä aikaa. Eli hyvältä näyttää juuri nyt ihan kalenterinkin kanssa, mutta katsotaan montako viikkoa tätä kestää. Se on varmaa, että jos tulee liian kiire kaiken muun kanssa, perjantain lukuajasta on nipistettävä siihen, mikä pahinta kiirettä tuottaa. Joka tapauksessa nyt on hyvä suunnitelma. Toivon, että se pitää.

Termosmukilla on olennainen osa elämässä kotona, toimistossa ja luennoilla. Ei uskoisi, mutta myyjän antama lupaus kolmen tunnin lämpimästä juotavasta pitää todellakin paikkansa. Ei voi muuta kuin suositella kroonisille teen/kahvinjuojille. Norjalainen opiskelija kehui kovasti toista mallia, mutta se toiminee paremmin kahvi-ihmisille.

Niihin ajatuksiin on hyvä päättää viikko ja pitää viikonloppu väliin. Vihkipappimme lupasi tulla käymään lauantaina, koska sattuu olemaan pitkästä, pitkästä aikaa tien päällä täällä suunnalla. Aika jännää!

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Tuommoisen mukin minä tarvitsen!
    (eikun HALUAN!)

    VastaaPoista
  2. Joo kannattaa ehdottomasti. Olen tosi tyytyväinen siihen. Ainoa mikä on miinusta on se, että sitä ei voi kallistella eli siis ei voi heittää laukkuun tms. Mutta tee säilyy polttavan kuumana tosi pitkään.

    VastaaPoista