lauantai 16. lokakuuta 2010

Arvonta

Ajattelin, että vaihteeksi voisi olla pienen arvonnan paikka. Kuten viikolla kirjoitin, olen jo hiukan jouluisissa ajatuksissa, joten ompelin punavalkoisen joulunodotukseen sopivan tyynynpäällisen. Oikeastaan tämä arvonta on kyllä aivan liian aikaisessa. Olkoon vain, kyllä se juhlakin sieltä ajallaan tulee. Valokuvaaminen takkuili, sillä sekä ulkona, että sisällä on harmaata ja hämärää. Salamalla on vaikea saada kuviin pehmeää ja kotoista sävyä. (Polkagris -karkit taitavat olla osuvin määritelmä punavalkoiselle pohjakankaalle, jos värisävy ei kuvissa toistunut tarpeeksi tarkasti.)

Tyynynpäällisen kangas on puuvillaa. Pestä sen voi 40 asteessa. Raitakangas on Ikean valikoimista, valkoiset osat ovat kirpputorilta ostettua pitsireunaista pikkuliinaa. (Klikkaamalla kuva suurenee.) Tyynynpäällisen takapuolella on nauhat, joilla sen saa suljettua rusetilla. Kokoa on 50x50cm. Untuvatyyny näyttää sisutustyynyn sisällä muita tyynyjä kuohkeammalta. (Halvimmalla niitä löytää Ikeasta.)

Jos haluat osallistua tyynynpäällisen arvontaan, jätä kommentti viestin loppuun. Onnetar arpoo voittajan viikon päästä lauantaina 23.10.

11 kommenttia:

  1. Ja täällä minä. Ihana tyynynpäällinen ja osallistun vaikka en ikuna voita mitään. Ihan oikea päiväys. Tämä tarkennus siitä mun kesäisestä lahjaideasta, kun Elliksen kanssa nauroitte, että kirjailusta 1 kirjain pois jne. En muuten ole vielä aloittanut niitä lahjojen tekoja. Taisin peruuttaa, kun teillä oli jo niin kivaa, vaikka ette vielä ollut edes lahjaa saaneet. Heh, heh.

    VastaaPoista
  2. Tottakai arvonnassa mukana!

    Irmeli

    VastaaPoista
  3. Heissan, Tosi kivoja nämä sinun arpajaiset ;) Hienoa että sinulla on jo nyt joulutunnelmaa - voit pitkään iloita kun ollaan vasta lokakuussa. Tosi kaunis ja pirtsakka tyynynpäällinen, ihailen kuinka löydät kaikkea kivaa kirppareilta, ja kuinka idearikkaasti ja monipuolisesti uusiokäytät juttuja!
    T. Nina

    VastaaPoista
  4. Mukana arvonnassa! Kaunis tyynynpäällinen
    -Heidi-

    VastaaPoista
  5. Minäkin täällä Savossa odottelen, josko olisi onnea arvonnassa.

    VastaaPoista
  6. Äiti, vahinkojahan voi sattua. :D Häkellyin eilen itsekin, kun S tuli katsomaan valmista tekelettä ja kysyi ihmeissään, miksi numero on juuri 24. Tuli silmänräpäyksen ajaksi sellainen olo, että olisiko pitänyt ensin katsoa kalenteriin. :D

    VastaaPoista
  7. MOI! Olisin kans mukana arvonnassa =)

    T: Sarita

    VastaaPoista
  8. Minä myös, minä myös...:) Vaikka vähän omatunto soimaa, että käyn täällä kommentoimassa vain silloin kun on jotain ihanaa käsityötä tyrkyllä...

    VastaaPoista
  9. no tietenkin mukana. voit pakata suoraan meidän laukkuun tuon, niin säästät postimaksuissa ;)

    VastaaPoista