perjantai 5. maaliskuuta 2010

Kupolissa
Näpsin nämä valokuvat tiistain reissulla. En olisi uskonut puistonpenkillä auringon paisteessa istuessani, että säätiedotus voisi vieläkin uhata uudella lumella... Toivon kovasti, ettei se ennustus toteudu!

Valokuvatessani kuvittelin, minkälaista olisi asua kupolissa. (Klikkaa kuvia suuremmiksi niin näet ovaalinmuotoiset ikkunat paremmin.) Olisi varmasti hieno tunne katsella pikkuikkunoista ympärille levittäytyvää vehreää maisemaa katon kaartuessa ympärille! Luulen, että ensimmäisenä kiillottaisin kontaten kalanruotoparketin hohtavaksi. Sitten kantaisin sisään hirvän määrän vaaleita, utuisen sinisellä ja vihreällä raidoitettuja ja ruudutettuja kankaita. Muutama ruusukangaskin pääsisi mukaan, kunhan se vain sointuisi muuhun väritykseen. Lopulta miettisiin kaksi kertaa, viitsisinkö ikinä lähteä kupolistani ulos ollenkaan. Jos kevään tulo viipyisi, saattaisin linnoittautua sinne hyvien kirjojen ja suklaan kanssa varmuuden vuoksi kesäkuulle saakka.

Ihanaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Minä tulen seuraksesi Marabou / Leonidas / Fazer-korin ja kirjakasan kanssa! Oi unelmien linna - kalanruotoparketteineen ja kauniine verho- ja sohvakankaineen!
    Kylpyhuoneeseen semmoinen kaunis vanhanaikainen amme, jossa kullatut jalat - ja tuoreita kukkia tuoksumassa!
    Hyvää alkavaa viikkoa sinulle,

    Nina

    VastaaPoista