perjantai 3. heinäkuuta 2009

Hiiri Juustovaras

Lomalaisen perjantai-ilta kului käsinuken ompelussa. Hieno siitä tulikin! Sattui hyvä askartelusetti - kaikki osat oli valmisteltu niin, että riitti kun yhdisti kaiken ommellen. Oli siinä ompelijalle silti ihan tarpeeksi urakkaa. Päättäväisyyttä löytyi - valmiiksi piti saada saman tien. Mistä lie sellaisen piirteen perinyt, ettei kestä kädestään laskea ennenkuin saa valmiiksi? ;)

James säikäytti meidät tänään. Se makasi ihan kerällä pää vessapaperirullan alla häkkinsä nurkassa. Luulin jo, että se on mennyttä. Se on jo reilusti yli kolme vuotta vanha. Aika iäkäs pappa, jos ihmisikään vertaa. Se on sitä paitsi muuttunut hiukan uneliaammaksi ja laihtunutkin hiukan, joten ei sillä elinikää varmaankaan ole kovin paljon enää jäljellä. Kun siirsin pahvirullaa, se avasi toisen silmänsä unisen näköisenä ja kömpi takaisin mökkiinsä. Siellä oli kai liian kuuma nukkua, kun oli päättänyt lähteä taivasalle välillä...

Kultakala muuten kuoli toukokuussa. Viimeisinä päivinä se kimpoili pitkin lasikulhon seiniä niin, että vingahteli. Lopulta se makasi kyljellään pinnalla liikkumattomana. Omistajaa Roosin kuolema ei edes harmittanut. Jamesista tulee kuulema isompi suru, kun siitä aika jättää.

1 kommentti:

  1. Siis tosi hieno lopputulos. Onneksi olkoon käden taitajalle. Kohta nähdään!

    VastaaPoista