tiistai 12. heinäkuuta 2016

Peonies at breakfast


Pionit saavat kyllä aina tarttumaan kameraan! Eikä haittaa, vaikka olisi kuinka mones kerta, että tuli ostettua niitä "vielä yhden kerran." Sen verran kausiluontoisia kukkia ne ovat, että sitä on lopulta ihan jo ihan varma, että viimeisiä viedään... En selvästikään ajatellut olla se, jolta jäi kesän viimeinen pionikimppu ostamatta. ;)

Jätin nyt sen varsinaisen aamiaisen kuvien taustalle, mutta siitä sen verran, että jos marmeladi maistuu niin tätä juttua kannattaa kokeilla. Mun miehellä on nimittäin sellainen herkkuleipä, missä levitetään leivälle ensin reilu ruokalusikallinen kreikkalaista jogurttia ja siihen päälle vielä teelusikallinen jotakin marjahilloa. Kanamunat muuten oli tällä aamiaisella ihan huippuherkkua! Tytön kaveri toi viimeksi käydessään paketillisen heidän omien kanojensa munia. En tiedä, mitä gourmet-ruokaa niille kanoille syötetään, mutta en ole ikinä saanut parempia kananmunia kuin mitä ne olivat! Maku oli ihan kermainen, en tiedä millä sanalla sitä paremmin kuvaisi.  

----

Pionies make me always pick up my camera! I have for some weeks already bought peonies "for the very last time." Sadly they are only seasonal flowers. One bouquet may really be the final one. As for me I certainly don't want to be a lady who failed to buy the last peonies of the summer... ;) 

I left the breakfast to the background this time, but here's a delicious idea for all marmalade lovers. My husband makes sometimes a special breakfast sandwich for himself. He spreads one large table spoon of Greek yoghurt on his bread and then adds one tea spoon of some berry marmalade. Almost forgot, but the eggs were quite special at this particular breakfast. A friend of our daughters namely brought us some eggs from the chicken her family keeps. I have no idea what gourmet food they serve to their birds, but I have never eaten better eggs in my life! They tasted very creamy.     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti