lauantai 14. toukokuuta 2016

Elsewhere


Pitkän tauon jälkeen ei enää oikein tiedäkään, miten tässä pääsisi taas jutun juureen! Kolmisen viikkoa kului kuin siivillä. Osan aikaa oli hyvä ystävä käymässä, välillä taas oli paiskittava töitä ihan täydellä teholla. Hetkiä ystävän kanssa ei raaski hukata mihinkään tarpeettomaan, kun on tavallisesti tuhansia kilometrejä välimatkaa. 

Tulevat viikot näyttävät myös kohtuullisen työntäyteisiltä, mutta katsotaan, joskos tässä nyt kuitenkin löytyisi jonkin verran aikaa tänne blogiinkin. Tässä nyt ensi alkuun vähän äitienpäiväkukkia viime viikonlopulta. Pionit ovat taas kaupoissa, jee! Ja tänään on lauantai, jee! Lauantaiaamuna on melkein aina sellainen tunne, että kaikki on mahdollista, kun on kokonainen päivä aikaa tehdä mitä vaan. Pelkkä illuusiohan se on, kun kuitenkin normilauantai yleensä sisältää vaihtelevissa määrin siivousta, pyykkirumbaa, tanssituneille kuljettamista ja ruokaostoksia, mutta kiva tunne kuitenkin. ;) Ja aina välillähän sitä voi rikkoa rutiineja, tai vähintäänkin hoitaa ne nopeasti alta pois, jotta aikaa säästyisi johonkin mukavampaan. Se on varmaan vain vapauden tunne, mikä aina niin ilahduttaa.

----

After a long break it's difficult to know how to start again! Three weeks passed in no time. We had a good friend visiting us for part of it, and for the other part I worked as much as I could to be able to spend as much time as possible with my dear friend. One shouldn't waste a moment when there is usually couple of thousand kilometers distance in between.

The next weeks look rather busy, too, but let's see if I manage to find some time for blogging, too. But anyway, these are photos of my Mother's Day flowers from the last weekend. Peonies are back again! And today is Saturday again! I just love Saturday mornings! They give me a feeling that everything is possible. Having an entire free day... I know that's just an illusion, because a normal Saturday contains in varied amounts cleaning, washing and grocery shopping to start with. But even so, it's a good kind of illusion. ;) Sometimes routines can be skipped though, or at least hurried through, so that there's bit more time for something else whatever that might be. I guess it's that thought of liberty that makes me always so happy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti