tiistai 10. huhtikuuta 2012

10 vuotta!

Ennen pääsiäistä juhlittiin 10-vuotissyntymäpäivää. Koulukaverisynttärit on vielä edessä päin, mutta työkavereiden lasten kanssa jo juhlittiin. Kielierojen vuoksi on helpointa pitää juhlat kahdessa erässä. Lasten kanssa etsittiin aarretta ulkona. Touhu oli sen verran kiinnostavaa, että isommat juoksivat reitin merkiltä toiselle ja homma hoitui nopeammin kuin ajattelimme. Vauhtia oli sen verran, että olisimme ihan hyvin voineet valita pidemmän reitin.

Varsinaisena juhlapäivänä paketista kuoriutui uusi polkupyörä. Vanha olikin jäänyt pieneksi, kun kasvaessa lopulta satulan ja tangon säätelymahdollisuudet loppuvat... Urheilullisemmat polkupyörät eivät herättäneet juurikaan innostusta, joten päädyimme perinteiseen hollantilaiseen "mummopyörään." Mummopyörällä ajaminen on rentoa köröttelyä eikä tekniikkaa ole nimeksikään. Värivaihtoehtoja oli monia, joten annoimme tytön valita itse. Violetti voitti, joten se sitten tilattiin. Posti toikin sen muutamassa päivässä, joten oli turhaa jännittää ehtiikö pyöräpaketti juhlapäivänä avattavaksi.

Se oli hauska juhlaviikonloppu! Isoäiti ja isoisä olivat tietysti parhaat vieraat. Ja suurena apuna lasten synttäreiden järjestelyssä...

3 kommenttia:

  1. Ihanat juhlat teillä ollet - hurjasti onnentoivotuksia herttaiselle neidille! Tosi nätti pyörä - "mummopyörä"on varma ja turvallinen ;-)

    VastaaPoista
  2. Onnea ipanalle! :) Hieno pyörä - tuollahan voi kyytsätä vaikka äidin töihin... ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos onnitteluista Nina ja mii, kerroin viestit eteenpäin. Mii, sä oot ihan täysin ajatuksessa mukana. Me ehdittiin jo kokeilla sitä tarakalla kuljettamista ja ajettiin melkein auton alle. (Tunnustus. Silloin minä olin kuskina.)

    VastaaPoista