perjantai 3. helmikuuta 2012

NarsissitUlkona on mahdottoman kylmä, mutta sisällä kukkii jo narsissit. Irrotin muovipurkin ja laitoin multapaakun ympärille märkää sammalta, joka oli jäänyt joulukoristeista ylimääräisenä parvekkeelle kastumaan. Ilmeisesti kosteutta tuli kerralla vähän liikaakin, kun narsissit avautuivat jo parissa päivässä.

Pöydän reunalla on kasa sitä sun tätä. Ihmeellistä on, että jotakin kertyy siihen ihan jatkuvasti. Porrastasanteilla on sama vika. Alaportailla on aina kasattuna pari pinoa valmiina vietäväksi yläkertaan. Joskus näin jossakin sellaisen "porraskorin," minkä pohja oli "porrastettu," niin, että sitä voi säilyttää ainoastaan portaalla. Sellainen saattaisi olla kätevä meillekin. Se saattaisi tosin olla aina täpötäynnä. Voi olla parasta vain kantaa aina jotakin käsissä yläkertaan kiivetessä, niin tulee sitten laitettua yläkerrassa tavarat suoraan oikeille paikoilleen...

Keskimmäisestä kuvasta myös näkyy, että täällä on edelleen tauluistakin huolimatta aika avaraa. Edellinen asunto tuntui lopulta niin tupaten täydeltä, että nyt nautin täysillä siitä, että on jonkin verran "tyhjääkin" tilaa.

Mukavaa perjantai-iltaa, kunhan sinne saakka päästään!
Arvonta on käynnissä sunnuntaihin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti