perjantai 9. huhtikuuta 2010

Syömistä ja kevennystä


Mies kertoi tuttaville, että blogin perusteella meillä vain syödään. Suklaakakkujen ja pastan välissä syömme kyllä yleensä jotakin terveellisempääkin. Terveelliset ruoat eivät vain aina ole yhtä mukavia blogattavia. Niinkuin vaikka se eilinen nakkikeitto parvekkeella. En tiedä meneekö se keitto kovin terveellisestä, mutta ei siitä mitään sanomista ainakaan keksi. Jos oikein yrittäisi, niin ehkä siitä sen voisi sanoa, että jos kaapissa olisi ollut tomaattipyrettä ja ikkunalaudalla tuoretta persilijaa, se olisi maistunut huomattavasti paremmalta. Kumpaakaan ei ollut, joten keitto oli juuri sellaista, jota voisi sekä valmistaa että syödä vaikka silmät sidottuina.

Pääsiäisenä söimme jälkiruokana mansikkarahkaa. Vispikerma oli jäänyt kaupan hyllylle, joten laitoin sen sijaan rahkan sekaan pienen kipollisen mansikkajogurttia. Tuli ihan hyvän makuista ja onnittelin itseäni, että rasvaa oli lopputuloksessa huomattavasti vähemmän. Ei kai se kevyttä ollut vieläkään, mutta kai vähärasvainen jogurtti täyden kerman alittaa?

Vielä on muutama luku luettavaksi uudesta tekstikirjasta, sitten alkaa viikonloppu, jota on odotettu ihan mahdottomasti. Pysyin tällä viikolla hyvin aikataulussani, vaikka hiukan pelkäsinkin muuta, koska koululaisellakin sattuu olemaan pääsiäisloma. Illalla on nyyttärit työkavereiden kanssa. Jotakin ruokaa ja leipomista pitäisi keksiä. Tällä kertaa ideat ovat vähissä. (Kaikesta syömisestä ja kevennyksen yrittämisestä huolimatta.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti