lauantai 2. tammikuuta 2010

Hyvää uutta vuotta!

Vuosi 2009 loppui yhtä hyvin kuin alkoikin. Se oli monella tapaa kunnollinen vuosi. Sopivasti voitettavia haasteita, mutta enimmäkseen kaikkea hyvää ja mukavaa. Jos arvosana pitäisi antaa, niin kiitettävä voisi olla sopiva loppukaneetti.

Vuosi 2010 alkoi rauhallisissa merkeissä. Toivomme siitä edellisen kaltaista hyvää ja seesteistä vuotta. Suurempia suunnitelmia ei ole mielessä, mutta eiköhän kaikki olennainen avaudu päivä päivältä, kun vain lähdetään taas tallaamaan tammikuuta eteenpäin...

Jos nyt jotakin tavoitteellisuutta vuoteen on asetettava, yritän liikkua enemmän kuin menneenä vuonna. 2009 oli niin toivoton urheilun suhteen, että ainakaan huonommaksi on vaikea pistää. Siksi kuvittelen ainakin pystyväni pitämään sen lupauksen. Toinen tavoite on takaraivossa, mutta sitä en viitsi julkaista, koska pelkään sen jo lätistyvän muutenkin ihan omalla painollaan. Se on hyvä tavoite sinänsä, mutta kerron siitä sitten jossakin vaiheessa vuoden aikana, jos se sattuu onnistumaan. Itsesuojeluvaisto sanoo, että omat odotukset riittävät paineeksi sen tavoitteen suhteen.

Toivotan sinulle ihanaa vuotta 2010! Saakoon toiveesi täyttyä, siunaukset yllättää ja Taivaan Isän valmistama tie avautua kirkkaana edessäsi!

1 kommentti:

  1. Kiitos samoin Teille, Siunausrikasta Uutta Vuotta 2010! Pian nähdään. Halit.

    VastaaPoista