torstai 3. syyskuuta 2009

Niitä näitä

Syksy on nyt tullut. Säät viilenivät tiistaina, joten kävimme eilen ostamassa suuren oranssin krysanteemin parvekkeelle. Se on sellainen joka syksyinen traditio. Ehkä myös ainoa vuodenaika, kun pidän krysanteemista. Kaupassa oli ihania erivärisiä ja -kokoisia kurpitsoja. Hiukan jo inspiroiduin. Syksyinen kukka-heinä-kurpitsa-asetelma voisi olla hyvä askarteluidea jossakin vaiheessa tulevien viikkojen aikana.

Ala-asteella alkoi opiskelu tiistaina. Uusi luokkahuone ja uusi opettaja. Jännitti kovasti parina iltana etukäteen, mutta sitten jo ensimmäisen päivän ruokatunnilla näytti olevan täysi vauhti päällä. Siitä se taas alkaa. Muutama oli jäänyt luokalleen ja jokunen oli vaihtanut koulua. Muutama uusi tyttö oli tullut heidän tilalleen. Uusi opettaja on kuulema ihanan vitsikäs. Se on hyvä merkki, uskoisin. Täällä on niin tiukka koulusysteemi, että ei ole yhtään haitallista, jos opettajakin välillä ottaa kevyesti...

Minä olen hautaunut hebrealaiskirjeeseen. Aamusta iltaan. Tavoitteena on edelleen "päästä mahdollisimman pitkälle" ennen lukukauden alkua. Lukemista on paljon ja kirjoittamistakin sen verran, että ei päähän paljon muuta mahdu.

Hammaslääkärissäkin käytiin. Tyttö sai pinnoitteet, minun aikani siirtyi reilun kuukauden päähän, kun lääkäriltä oli loppuneet vakuutuskuitit kesken... No, saanpahan sitten vakuutuksesta rahani takaisin nopeammin, kun saan kuitin mukaani heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti