torstai 25. kesäkuuta 2009

CamouflageHirviökuva, mutta se todistaa, että tänä kesänä soluttaudun tosi hyvin maastoon kuin maastoon. Kiitos suurelle (uudelle) pigmenttiläiskälle, joka valtasi otsan! Tuli siitä sentään symmetrinen. Ja pahempaakin voisi olla. Sillä voi aina lohduttautua.

Tänä vuonna näyttää, että kasvot kuvioituu jokaisen aurinkoisen päivän aikana lisää. Enkä edes ole ottanut aurinkoa. Ajatella mitä tapahtuisi, jos makaisin pari päivää hiekkarannalla. Ehkä minua ei edes tunnistaisi sen jälkeen!?!

Menin apteekkiin kysymään onko tähän läikikkyyteen mitään voidetta. Kunnollinen aurinkovoide voi kuulema auttaa ettei tulisi kovin montaa uutta läiskaä. Kysyin voiko näille jo tulleille mitään tehdä, vaikka tiesin kysymättäkin, ettei tässä enää mikään ihmettä tee. Jos nyt kuitenkin saisi maastokuvioinnin edes pysäytettyä. On vasta kesäkuu ja parhaimmillaan kolme aurinkoista kuukautta on vielä edessä. Ei kannata lohduttaa, etteikö tuota muka edes näe. Se on luonnossa vielä pari astetta voimaakkaampi kuin kuvassa. Se näyttää lähinnä siltä, että olisin käyttänyt reilusti itseruskettavaa ja idea sattui menemään pieleen. Onneksi en osaa lukea ajatuksia.

Pitäisiköhän leikata lyhyempi otsatukka peitoksi tai ostaa sellaiset aurinkolasit, että olisi puoli naamaa linssien takana piilossa? Tai lierihattu, jonka voi painaa niin syvälle päähän, että sieltä tuskin edes näkisi mitään. Sekin on oiva vaihtoehto.

Toisaalta, jos nyt joku sattuu kesän kuluessa jonkun hurjan vaaran lähestyessä huutamaan "maastoutukaa!" niin luulen, että jään vain tyynesti seisoskelemaan, kun kaikki muut ryntäävät maahan. Mitäs sitä turhia säikkymään, kun kerran on jo kuviointi kasvoissakin.

Luulen, että meillä jokaisella on omat pienet harmimme. Pää vain pystyyn, siskot, suurin osa näistä pienistä vioistamme haittaa vain meitä itseämme! (Mieskin vain nauroi, että jopas sattui.)

2 kommenttia:

  1. No ompa aikamoinen läískä, mutta leikkauta pitkästä aikaa ihan lyhyet hiukset ja otsis, se sopisi sulle ihan mahtavasti. Ei niin, että eikö pitkät hiukset olisi kauniit, mutta lyhyet olisivat kyl nastat. :)

    VastaaPoista
  2. Apu on lähellä - Suomessa siis ;) Miniäni on farmaseutti, ja osasi suositella "Arbutin Pigment Whitening", Ihon pigmenttierojen tasoittamiseen, valmistettu suomalaisesta puolukan sukusesta marjasta, semmoinen öljy. Valmistaja www.detria.fi
    Auttaa, hiero aamuin illoin öljyä pigmenttiläiskän päälle, voi käyttää 2 kk:tta yhtäjaksoisesti, ja sit suositellaan 2 kk:n taukoa. Minulle tuli vastaavanlainen läikkä ylähuulen yläpuolelle, ja siis aivan kuin olisi viiksi-parta kasvanut!!! Kampaajani kysyi humoristisesti, olenko Botoxia huuliini laittanut kun on niin tumma ylähuuli! Joo... vuosien varrella sitä sattuu kaikenlaista - en kyllåä botooxia enkä muutakaan kirurgista kroppaani altista, mutta kyllä Rovaniemiläinen marja-öljy käy "viiksi-pigmentin" vaalentamiseen ;) Halauksin Nina

    VastaaPoista