tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kiirehtimistä - Speeding up

Viikonloppu oli kohtuullisen vauhdikas. Valokuvia tuli otettua, mutta juniori näkyy ottaneen kameran talteen, joten kuvia en saanut vielä koneelle. 

Lauantaina otettiin isompi auto alle ja juhlittiin lopultakin koulukavereiden kanssa synttäreitä uimapaikassa ja syötiin mäkkärissä vielä kotimatkalla. Autossa loppumatkasta vielä cupcaket ja tyttölauma oli ihan innoissaan. Täällä on kaverisynttäreiden järkkäily ihan kamalaa, jos ihan rehellisiä ollan. Viimeiset kaksi vuotta askarreltiin yhdessä ja siinä oli toinen vuosi liikaa. Ekasta vuodesta kaikki tykkäsivät kovasti, viime vuonna idea ei ollutkaan niin mieleinen, joten nyt oli pakko keksiä jotakin ihan muuta. Ohjatun ohjelman keksimisen (ja ohjaamisen) suhteen koen olevani itse edelleen liian ulkomaalainen (ja muutenkin tietysti luonteeni mukaisesti heittäytymistä välttelevä, hehhe) ohjaamaan hauskoja yhteisleikkejä... Onneksi muistettiin kiva uimapaikka, koska siellä "virtausliukumäki" oli hyvä bravuuri. Se on sellainen aika pitkä ja kiemurteleva kanava, missä virtaus kieputtelee uimaria eteenpäin. Väliin tulee suvannekohtia, joissa voi pysähtyä hetkeksi odottamaan, että kaveritkin tulevat perässä ja sitten voi taas syöksyä seuraavaan virtaan. Kaikilla oli hauskaa alusta loppuun ja tyttö oli iloinen, kun kaverit kehuivat, että juhla oli heidän mielestä tosi kiva!

Sunnuntaina pidettiin lapsiperheille iltapäivätapahtuma seurakunnassa. Olimme auttelemassa siellä, minä askartelupisteessä ja mies vahti hyppylinnoja, tai siis hyppijöitä linnoissa... Säässä ei ollut kehumista, mutta vältyttiin kuitenkin sateelta itse tapahtuman aikana. Se oli hyvä juttu.

Muutama työpäivä vielä jäljellä. Tänä vuonna menee aika niin kortille loppuun saakka, että epäilen migreenin iskevän heti, kun istahdan lentokoneessa paikalleni. ;-) Palataan, kun ehditään. Nauttikaa helteistä!

---

We had quite an action weekend! I thought to show you some pics, but the girl must have confiscated the little camera we used...

On Saturday we finally celebrated the girl's birthday party with her schoolmates. It turned out fine. We drove with a van to a swimming place with a wild water slide. And ate at McDonald's on the way home. Finally still, we had cupcakes in the car and everybody was happy... On Sunday afternoon we had a family day at the church. We were both helping to organize it. The weather was not really that good, but there was no rain, so everybody was happy for that. The kids loved everything, as they always do! :-)

Few more working days left. This year it seems that there is too much to do until right before the holiday begins. I'll get back here, when I have bit more time. Enjoy the sun, if you can see it! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti